@ρχειομνήμων - Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αρχειακών δεδομένων

Ελληνικά English Français
Σελιδοδείκτης:(+)(-)


ΤΑΞΙΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ
Πλοήγηση [Φορέας] GRGSA-LAR
Αρχεία Ν. Λάρισας
Πλοήγηση [Αρχείο] GRGSA-LAR_EDU039
Αρχείο Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου  [1931 - 1985]
Το αρχείο του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Γεωργίου Κραννώνος καλύπτει τα έτη 1931 - 1985 και αποτελείται από 36 βιβλία, μαθητολόγια, βιβλία γε...
Πλοήγηση [Φάκελος] GRGSA-LAR_EDU039.01.F000023
Φάκελος #023 - "Βιβλίον κινητής και ακινήτου περιουσίας"  [1953]
Ως ακίνητη σχολική περιουσία θεωρούμε το κτίριο ή τα κτίρια που στεγάζεται το σχολείο με το οικόπεδό του, καθώς επίσης και κάθε άλλο ακίν...

ΚορυφήΠΕΔΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

Κωδικός αναγνώρισης: GRGSA-LAR_EDU039.01.F000023

Τίτλος: "Βιβλίον κινητής και ακινήτου περιουσίας"

Χρονολογίες: 1953

Επίπεδο περιγραφής: Φάκελος

ΚορυφήΠΕΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Όνομα του παραγωγού: Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου

ΚορυφήΠΕΔΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ

Παρουσίαση περιεχομένου:

Ως ακίνητη σχολική περιουσία θεωρούμε το κτίριο ή τα κτίρια που στεγάζεται το σχολείο με το οικόπεδό του, καθώς επίσης και κάθε άλλο ακίνητο (αστικό, αγροτεμάχιο κλπ.) που έχει αποκτηθεί με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο και ανήκει στο σχολείο.
Η σχολική ακίνητη περιουσία όλων των βαθμίδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μεταβιβάζεται στους ΟΤΑ, στην περιφέρεια των οποίων βρίσκεται το ακίνητο. Οι σχετικές διατάξεις που ορίζουν την μεταβίβαση είναι το άρθρο 5 § 1 του Ν.1894/90, το οποίο αντικαταστάθηκε με το άρθρο 31 του Ν.2009/92 καθώς και η Κ.Υ.Α. με αριθμό ΣΤ/13/93 (ΦΕΚ 40 Β’/26.1.94).
Το Βιβλίο Βιβλιοθήκης μπορεί να είναι κοινό με το Βιβλίο Εποπτικών μέσων διδασκαλίας με την ονομασία Βιβλίο Κινητής Περιουσίας. Σ’ αυτό καταχωρούνται όλα τα βιβλία που παίρνει η σχολική μονάδα είτε από το εμπόριο, είτε από Υπουργεία ή Φορείς καθώς και όλα τα εποπτικά μέσα, υλικά που παίρνει η Σχολική μονάδα είτε από το ΥΠ.Ε.Π.Θ ή Ο.Σ.Κ. είτε από φορείς είτε από το εμπόριο με χρονολογική σειρά. Αν καταστραφεί κάποιο υλικό για να διαγραφεί πρέπει να γίνει πρακτικό Σ.Ε. και πρωτόκολλο καταστροφής.

ΚορυφήΠΕΔΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

Εντοπισμός πρωτοτύπων: Αρχεία Ν. Λάρισας

Πλοήγηση στα αρχεία

Όροι Πρόσβασης | Προσωπικά Δεδομένα